Moderatör arıyoruz! Forumda aktif görev almak ister misiniz? İletişime geçmek için tıklayın...

Türkiye'den İngiltere'ye Para Transferi

Starshine

Member
Kadın Üye
Selamlar

Londra'da öğrenciyim. En az kayıpla Türkiye'den İngiltere'ye para transferi nasıl yapabilirim? Online ve yerel bankacılık olabilir. Teşekkürler.

Ben Türkiye içi parayı Wise'a aktarıp pounda çeviriyorum. Buradaki kartımla da kullanıyorum fakat Türkiye'de döviz alım/satım tarafında ciddi bir makas var. İşlem ücretinden ziyade buradan zarar edebilirsiniz. Wise'a alternatif Western Union var. Yerel banka olarak da HSBC kullanabilirsiniz. Ziraat de varmış fakat hiç kullanmadım. En mantıklısı Wise diye düşünüyorum.

Ben Türkiye içi parayı Wise'a aktarıp pounda çeviriyorum. Buradaki kartımla da kullanıyorum fakat Türkiye'de döviz alım/satım tarafında ciddi bir makas var. İşlem ücretinden ziyade buradan zarar edebilirsiniz. Wise'a alternatif Western Union var. Yerel banka olarak da HSBC kullanabilirsiniz. Ziraat de varmış fakat hiç kullanmadım. En mantıklısı Wise diye düşünüyorum.
Çok teşekkürler HSBC'de hesabım vardı soracağım. Wise'ın da işlem ücretleri düşük gibi. Az kesinti yaparsa kullanırım.