Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben Türkiye içi parayı Wise'a aktarıp pounda çeviriyorum. Buradaki kartımla da kullanıyorum fakat Türkiye'de döviz alım/satım tarafında ciddi bir makas var. İşlem ücretinden ziyade buradan zarar edebilirsiniz. Wise'a alternatif Western Union var. Yerel banka olarak da HSBC kullanabilirsiniz. Ziraat de varmış fakat hiç kullanmadım. En mantıklısı Wise diye düşünüyorum.
Ben Türkiye içi parayı Wise'a aktarıp pounda çeviriyorum. Buradaki kartımla da kullanıyorum fakat Türkiye'de döviz alım/satım tarafında ciddi bir makas var. İşlem ücretinden ziyade buradan zarar edebilirsiniz. Wise'a alternatif Western Union var. Yerel banka olarak da HSBC kullanabilirsiniz. Ziraat de varmış fakat hiç kullanmadım. En mantıklısı Wise diye düşünüyorum.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.