Moderatör arıyoruz! Forumda aktif görev almak ister misiniz? İletişime geçmek için tıklayın...

Londra 'da Yaşam

Merhaba, İngiltere'ye yeni gidecek bir aile için Londra'da önereceğiniz en iyi yerleşim yerleri nereleri olur, önerilerinizi alabilir miyim? Teşekkür ediyorum 🌿

Merhaba, İngiltere'ye yeni gidecek bir aile için Londra'da önereceğiniz en iyi yerleşim yerleri nereleri olur, önerilerinizi alabilir miyim? Teşekkür ediyorum 🌿
Merhaba Burcu hanım, ben de bir kaç gündür bu konuları araştırmaktayım.Bu foruma denk geldim ararken. İyi bir yol haritasına ihtiyacım var aslında. Çocuklu bir ailenin yaşayabileceği en ideal yerleri bulma çabasındayım :) Umarım birbirimize yardımcı oluruz bu vesileyle. Orada yaşayan, ya da yaşamış olan, bizim gibi oraları hiç bilmeyen ailelere yardımcı olacak arkadaşlar varsa, fikirleri bizim için çok önemli. Şimdiden teşekkür ederim herkese 👋

Selam arkadaşlar,biz de ailece geleceğiz. 8 -12 yaşlarında çocuklarım var. İyi okulların yoğun olduğu , güvenli ,kolayca merkeze gidebileceğimiz bölgeler nereler olabilir acaba?